ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΙΟΝΥΣΗ. Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ 19:30 - 21:30 ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ 10/01, 17/01, 24/01 ΚΑΙ 07/02.

ΤΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΠΟΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΣΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. 

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ή ΚΑΛΛΗΤΕΧΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ SYSTEMA ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΒΙΟ ( ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΚΛΙΚΑ ).

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΜΗΜΑ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΚΛΟ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ AIKIDO ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ( ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AIKIDO ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΣΤΙΣ 08/01/2020 ).

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΚΥΚΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΛΕΤΑΙ MAIL ΣΤΟ dojowestend@gmail.com ή στο kaggelopoulos@bioacademy.gr. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΣΤΟ 6937281427 - ΚΩΣΤΑΣ -( ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ 04/01 ΕΩΣ ΚΑΙ 07/01 )

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ